Siirry pääsisältöön

Luonnonkosmetiikka


Moikka!
Sain jo aiemmin synttärilahjaksi luonnonkosmetiikan tuotteita. Näistä olen ehtinyt testata kasvon ja vartalon kuorintatuotteet, vartaloemulsion ja hiusnaamion. Mutanaamio odottaa vielä vuoroaan.
Tykkäsin kasvo ja vartalon kuorinta tuotteista ja hiusnaamiosta. Kasvojen kuorinta: ihosta tuli ihanan pehmoinen ja tuotteen tuoksu miellytti myös. Vartalon kuorinnassa sama juttu kun kasvojenkin kuorinnassa. Hiusnaamion jälkeen hiuksista tuli pehmoiset  ja helpommin kammattavat, myös tämän tuotteen tuoksu oli miellyttävä.Vartalovoiteen tuoksu ei miellyttänyt, joten siitä en oikein osaa mitään kertoa.

Aikomuksena on vaihtaa kaikki kosmetiikka luonnonkosmetiikkaan. Käytössä on näiden lisäksi Laveran puhdistumaito ja Mossan misellivesi. Näistä olen tykänny. Tosin misellivesi loppuu pian niin täytyy katsoa ostanko lisää mossaa vai kokeilenko jotain muuta.

Jos sinulla on käytössä luonnonkosmetiikka niin saa vinkata hyviä tuotteita alottelijalle kokeiltavaks. :)

Käytätkö luonnonkosmetiikkaa?

Mukvaa tiistaita!
xLikanlaumax

Kommentit

  1. Olen nyt jonkin aikaa käyttänyt Organic Shopin Blue Lagoon hoitoainetta ja pitää luonnonkiharien hiusten latvat pehmeinä, ei siis kuivu. Tavallinen hoitoaine kestää hyvänä hiuksissa päivän mutta tuo kestää 3pv eli kunnes taas pesen hiukset. Minuksena on vaikeaa saada pullosta ulos ja tulee isona klönttinä ulos kun paina sivusta monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei shayla! Kiva kuulla, shampoot on menossa nimittäin myös kokeiluun :)

      Poista

Lähetä kommentti